Privatlivspolitik

  1. Om Sundbergproduction.dk

Sundbergproduction.dk er et eventbureau, som arrangerer events for virksomheder og private.

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik, kan du kontakte os her:

SUNDBERGPRODUCTION.DK
Sundberg Production
Søndre Jernbanevej 4C, 2.th
3400 Hillerød

Indehaver og Eventchef

Jacob Sundberg
Tlf: +45 4058 1656
Jacob@sundbergproduction.dk

CVR: 57776153

  1. Datasikkerhed

For os er ansvarlig omgang med oplysninger, der indsamles som led i driften af Sundbergproduction, afgørende for forretningsmål og omdømme. I denne Privatlivspolitik gøres der rede for, hvordan dine personoplysninger indsamles og anvendes, når du er kunde hos SUNDBERGPRODUCTION.DK, og hvordan du kan få indsigt i dine oplysninger.

  1. Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er enhver oplysning om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Ved en identificerbar fysisk person forstås en person, som direkte eller indirekte kan identificeres, særligt ved hjælp af en identifikator, fx et navn, et identifikationsnummer eller et eller flere elementer, der er unikke for en given persons identitet.

  1. Hvilken type persondata behandler vi om dig og hvorfor?

De oplysninger, som vi indsamler om dig, vil blive anvendt til forskellige formål i forbindelse med din profil hos SUNDBERGPRODUCTION.DK.

SUNDBERGPRODUCTION.DK indsamler og behandler alene almindelige personoplysninger som led i administrationen af Sundbergproduction – for eksempel ved at din brugerflade viser lignende forslag eller forslag inden for samme kategorier som interesserer dig.

SUNDBERGPRODUCTION.DK indsamler og behandler således ikke følsomme personoplysninger, oplysninger om strafbare forhold eller oplysninger om CPR-numre som led i administrationen af SUNDBERGPRODUCTION.DK

SUNDBERGPRODUCTION.DK vil i forbindelse med dit engagement typisk indsamle følgende oplysninger:

  • Brugeroplysninger:

Oplysninger, som du giver os, når du opretter dig som bruger hos Sundbergproduction.dk fx online via hjemmeside, herunder kontaktoplysninger (fornavn, mellemnavn(e), efternavn, og e-mailadresse)

Oplysninger, som du giver os omkring dine præferencer i forhold til kommunikation

Oplysninger, som du giver os, hvis du kontakter os med et spørgsmål, for at indberette et problem, eller når du i øvrigt henvender dig til os om dit kundeforhold hos SUNDBERGPRODUCTION.DK.

  1. Brug af dine personoplysninger

SUNDBERGPRODUCTION.DK behandler dine personoplysninger til opfyldelse af de formål, der er anført i denne skrivelse. SUNDBERGPRODUCTION.DK behandler udelukkende dine personoplysninger, i det omfang det er nødvendigt i forbindelse med dit engagement hos SUNDBERGPRODUCTION.DK eller nødvendigt i henhold til gældende ret.

  • Brugeradministration – Oprettelse og administration af dit kundeforhold med SUNDBERGPRODUCTION.DK, herunder opretholdelse af vores brugerregistre, statistik mv. Alle statistikker og analyser udarbejdes i anonymiseret format og indeholder derfor ikke oplysninger, der kan henføres direkte til dig som person.
  • Overholdelse af gældende love og regler – Overholdelse af love og regler, som SUNDBERGPRODUCTION.DK er underlagt i forbindelse med driften af virksomheden eller til opfyldelse af forskellige indberetnings- eller oplysningsforpligtelser i henhold til gældende love og regler.

SUNDBERGPRODUCTION.DK bestræber sig på at sikre, at alle personoplysninger, vi behandler, er korrekte og opdaterede. Vi beder dig derfor om altid at underrette os om eventuelle ændringer i dine personlige forhold (fx ændring af mailadresse eller navn), således at vi kan sikre, at dine personoplysninger altid er korrekte og opdaterede.

  1. Juridisk grundlag for behandling af dine personoplysninger

SUNDBERGPRODUCTION.DK behandler som udgangspunkt oplysningerne om dig på et af følgende grundlag: (1) Indgåelse eller opfyldelse af dit engagement på SUNDBERGPRODUCTION.DK, (2) hensynet til SUNDBERGPRODUCTION.DK legitime interesser, dvs. de formål, der er beskrevet ovenfor, og (3) opfyldelse af en juridisk forpligtelse, som SUNDBERGPRODUCTION.DK er pålagt. Der kan desuden være situationer, hvor vi behandler dine personoplysninger af hensyn til tredjemands legitime interesser med hensyn til de formål, der er beskrevet ovenfor, medmindre hensynet til dine interesser vejer tungere eksempelvis ved politianmeldelse.

  1. Deling af personoplysningerne

SUNDBERGPRODUCTION.DK videregiver ikke personoplysninger.

SUNDBERGPRODUCTION.DK kan desuden videregive og/eller overlade dine personoplysninger til andre leverandører og/eller serviceudbydere i forbindelse med den almindelige drift af vores virksomhed, fx i forbindelse med ekstern administration af vores IT-systemer, analyseopgaver, markedsføringsopgaver, inkasso, kreditvurdering, revision, juridisk bistand mv.

SUNDBERGPRODUCTION.DK overfører ikke dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS.

  1. Dataintegritet og -sikkerhed

Personoplysninger opbevares ikke længere end nødvendigt for at opfylde det formål, hvortil de er indsamlet, medmindre opbevaringen er nødvendig for at opfylde nationale lovkrav.

Det er SUNDBERGPRODUCTION.DKs politik at beskytte personoplysninger ved at træffe tilstrækkelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Når der ikke længere er behov for dine personoplysninger, vil vi sikre, at de slettes på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde.

  1. Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at gøre dine rettigheder efter den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning gældende. Du kan blandt andet anmode om indsigt i de personoplysninger, som SUNDBERGPRODUCTION.DK er i besiddelse af, samt gøre indsigelse mod behandlingen af oplysningerne, herunder gøre indsigelse mod automatiserede afgørelser og profilering eller mod anvendelse af dine personoplysninger til direkte markedsføring. Endvidere kan du anmode om berigtigelse eller sletning af eventuelle ukorrekte oplysninger om dig selv, trække et samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage samt gøre din ret til dataportabilitet gældende.

Hvis du ønsker at gøre én eller flere af dine rettigheder gældende, bedes du kontakte os på Jacob@sundbergproduction.dk.

Din anmodning vil blive behandlet i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning.

Klage over SUNDBERGPRODUCTION.DK ́s behandling af dine personoplysninger kan ske til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
E-mail: dt@datatilsynet.dk

  1. Opdateringer

SUNDBERGPRODUCTION.DK evaluerer og opdaterer løbende denne Privatlivspolitik. Du bør derfor regelmæssigt tjekke denne Privatlivspolitik for eventuelle ændringer, som kan have betydning for behandlingen af dine personoplysninger.

Cookie politik

  1. Indledning

Webstedet benytter “cookies”. Det er en teknologi som installerer oplysninger omkring en brugers computer så webstedet kan genkende fremtidige besøg fra samme computer.

Cookies forbedrer brugeroplevelsen på webstedet Sundbergproduction.dk der drives af Sundbergproduction ved Jacob Sundberg.

For eksempel bruger webstedet oplysningerne til at personliggøre webstedets indhold, holde styr på din aktivitet på siden, automatisk udfyldning af formularer med dine oplysninger og til generelt at forbedre din brugeroplevelse på siden.

De fleste webbrowsere kan indstilles til at give besked når du modtager en cookie eller blokere cookies fuldstændigt. Vær dog opmærksom på at hvis du vælger at slette eller blokere dine cookies skal du genindtaste brugernavn og kodeord hver gang for at få adgang til visse dele af webstedet.

Sporingssystemer kan bevare informationer omkring domæne og værtsnavn; Internet protokoller (IP) adresser; browser software samt oplysninger omkring styresystem; kliktendenser; samt hvilken dato og klokkeslet webstedet blev besøgt.

Firmaets brug af cookies og andre sporingsystemer giver Sundbergproduction mulighed for at forbedre webstedet samt din generelle brugeroplevelse.

Sundbergproduction vil analysere ikke-personlige oplysninger for bedre at forstå tendenser og til at oprette statistikker.

  1. Cookies og hvordan de er til gavn for dig

Vores websted, som de fleste andre websteder, bruger cookies til at give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookies er små tekstfiler som gemmes på din computer eller i din telefon når du besøger websteder.

Vores cookies hjælper os med at:

  1. Sørge for at vores websted fungerer som du forventer.
  2. Sørge for at du kun behøver logge ind en gang.
  3. Gemme dine indstillinger mellem og under besøg.
  4. Forbedre webstedets hastighed og sikkerhed.
  5. Tillade dig at dele sider på sociale netværk som Facebook
  6. Personliggøre vores websted så du kan få adgang til hvad du søger på kortere tid.
  7. Fortsat at forbedre vores websted.
  8. Overføre data til reklamenetværk.
  9. Udbetale provision af salg.
  10. Forbedre vores markedsføring (som giver os mulighed for at tilbyde vore tjenester til de priser vi gør).

Vi bruger ikke cookies til at:

  1. Opsamle dine personlige oplysninger (uden din tilladelse).
  2. Opsamle følsomme oplysninger (uden din tilladelse).
  3. Overføre personlige oplysninger til tredjepart

Vi bruger cookies så vores websted fungerer som det skal. Herunder:

  1. Til at bestemme hvorvidt du er logget ind eller ej.
  2. Til at huske hvorvidt du har accepteret vores vilkår og betingelser.
  3. Til at skræddersy sidens indhold til dine behov.
  4. Til at huske hvorvidt vi allerede har stillet dig visse spørgsmål (f.eks. om du har valgt ikke at modtage vores nyhedsbrev).
  1. Cookies til sociale netværk

Vi har inkluderet deleknapper på vores websted så du let kan dele vores indhold på Facebook, Twitter og andre sociale medier.

Konsekvenserne for indstillingerne for dine personlige oplysninger varierer mellem de forskellige sociale netværk. Dette afhænger af hvilke indstillinger du har valgt på disse netværk.

  1. Cookies til forbedring af webstedet

Vi afprøver ofte nye design eller funktioner på vores websted. Vi gør dette ved at vise forskellige versioner af webstedet til forskellige brugere og holde øje med hvordan brugerne reagerer på disse forskellige versioner. Det hjælper os med at tilbyde dig et endnu bedre websted.

  1. Cookies til statistikker omkring besøgende

Vi bruger cookies til at samle statistikker omkring besøgende. Som for eksempel hvor mange besøgende vi har haft, hvilken teknologi de bruger (f.eks. Mac eller Windows som kan hjælpe os med at finde ud hvorfor siden ikke fungerer som den skal med visse teknologier) hvor lang tid de besøgende bruger på webstedet, hvilke sider der besøges osv.

Dette hjælper os med konstant at kunne forbedre vores websted. Disse analyseprogrammer fortæller os også hvordan de besøgende fandt webstedet (f.eks. via en søgemaskine) og om de tidligere har besøgt webstedet, så vi kan fokusere på at forbedre vores tjenester i stedet for at anvende budgettet på markedsføring.

  1. Vi anvender følgende softwarefra tredjepart

Vi anvender følgende software fra tredjepart på vores websted:

  1. Blokering af cookies

Du kan normalt blokere cookies ved at at indstille din browser til at blokere cookies. Vær opmærksom på at hvis du blokerer cookies vil funktionaliteten på vores websted forringes og en stor del af alle websteder verden over bruger normalt cookies.

Du er muligvis bekymret omkring såkaldte spyware cookies. I stedet for at blokere alle cookies kan du bruge anti-spyware software til at slette cookies som er ødelæggende. Lær mere omkring håndtering af cookies ved hjælp af anti-spyware software.

This post is also available in: English