Om os

Hos Sundberg Production lægger vi vægt på at være der for vores kunder, og yde en stor indsats for at indfri jeres ønsker. Vi er altid med fra start til slut og er i løbende dialog om processen, så alt forløber efter jeres ønske.

Sundberg Production har eksisteret i over 30 år, og vi har derfor stor erfaring og engagement i at løse opgaver hvad end det måtte indebære. Vi har planlagt og afviklet alle typer af events og har en god baggrund for at vide og vurdere hvad der virker.

Vores team

Jacob Sundberg

Indehaver & Eventchef

Uddannet fra CBS

Jeg har haft Sundberg Produktion siden jeg var 22, og været i branchen siden efterspørgslen på event & show produktion opstod. Jeg elsker at gøre folk glade, og det er personligt vigtigt for mig at mine kunder ved at jeg altid står til rådighed.

Mit mangeårige arbejde i faget, har givet mig stor indsigt i branchen, og jeg råder og vejleder, og i nogle tilfælde opbygger, i dag ledende danske erhvervsfolks præsentationer i forbindelse med møder og konferencer.

Jeg har hele tiden fingeren på pulsen, så resultatet altid bliver imponerende og innovativt.

30 år i branchen skyldes nok min kompromisløse engagement og det faktum, at jeg er med fra start til slut i processen. Kort sagt: Det er mit liv.

Jacob Sundberg Sundbergproduction

Sisse Andersen

Projektleder

Uddannet Leisure Manager med speciale i events

Det har hele mit liv været min drøm at få lov at planlægge og eksekvere events, og jeg nyder at arbejde med det hver dag.

Jeg har arbejdet professionelt med events i 10 år og følger meget med i de nyeste trends og behov i branchen, så jeg altid kan arbejde innovativt med events.

Min passion ligger virkelig i dette felt, og jeg nyder at se ideerne gå fra tegnebrættet til virkeligheden, og være stolt af det arbejde jeg leverer.

Kontakt

Mail: sisse@sundbergproduction.dk

Tlf: 52167290

English