Referencer

Det siger kunderne om os

Bloomingville havde fornøjelsen af at have Sundberg Production til at planlægge og afholde et kundeevent for os i København.
Eventet blev afholdt med stor forberedelse, professionalitet og engagement fra deres side – og fuld tilfredshed fra vores side.

“Det er ikke sidste gang vi har brugt Sundberg Production, når vi har behov for en event samarbejdspartner!”

Lene Zachariassen
Sales Manager

Bloomingville

Oticon har arbejdet sammen med Jacob Sundberg i forbindelse med firmaets 4 seneste julefester. Jacob og hans nærmeste medarbejdere har leveret et højt niveau gennem hele processen, han har imødekommet vores ønsker, krav og forventninger og er undervejs kommet med inspirerende og kreative løsninger og forslag.

“Jacob går ikke på kompromis med kvaliteten og spiller med åbne kort. Han er en professionel og tillidsfuld samarbejdspartner, som sætter en personlig ære i at levere det bedste af det bedste.

Vi takker for gode julefester og giver de varmeste anbefalinger videre.”

Pernille Smidt
Facility Manager

Oticon/DGS Denmark A/S

Novartis har i forbindelse med større salgskonferencer på skandinavisk plan, lokale kunderarrangementer og firmafester arbejdet sammen med Jacob Sundberg.

“Jacob har løftet alle opgaverne meget tilfredsstillende og han leverer god kvalitet til en fair pris. Jeg kan varmt anbefale Jacob og det team han samarbejder med til både små og store arrangementer.”

Peter Drøidal
Novartis Healthcare A/S

I sensommeren 2010 valgte Roche at fejre vores 40 års jubilæum med en aktiv dag for vores 180 ansatte. Vi besluttede at lægge opgaven hos Sundberg Production, og det har vi ikke fortrudt. Jacob var med i planlægningen fra start til slut, han var meget proaktiv og brugte sin store ekspertise til at komme med forslag og løsninger, som vi aldrig selv ville have tænkt på.

“Vi fik en fantastisk dag hvor alt klappede, med aktiviteter på 7 forskellige steder. Jacob var synlig alle steder og sørgede for, at samtlige 180 medarbejdere fik en god aktiv oplevelse.”

Anja Gjelstrup Kjær
Roche A/S

“Vi har oplevet Sundberg Production som en behagelig og kompetent samarbejdspartner i forbindelse med planlægning og afholdelse af et migræne symposium i Mogens Dahl Koncertsal.

Jacob arbejder professionelt og har fra start til slut budt ind med flere gode forslag, som vi kunne vælge imellem for at sikre et vellykket arrangement.

Hans indgående kendskab til det valgte sted betød, at vi hurtigt kunne finde frem til endelige løsninger efter ganske få møder og hans gode kontakt betød samtidig, at der blev udvist en stor fleksibilitet i forhold til vores særlige ønsker og behov.

Under arrangementet var Jacob meget opmærksom på at sikre, at alt blev afholdt iht. det aftalte, herunder ikke mindst at den lyd- og lysmæssige del fungerede perfekt.”

Lisbeth Blumensaat
Berlin-Chemie

“Tak for en forrygende fest i fredags!
Hvor var der bare flot pyntet – god mad – fantastisk sangerinde og fantastisk band – og god service.”

Charlotte
Abbott

“Vi har netop afsluttet en større Company Day med deltagelse af 120 medarbejdere, hvor formålet var at kommunikere et tydeligt budskab.

I egenskab af ansvarlig for dagen samt medlem af Pfizer Danmarks Ledelse, entrerede jeg med Jacob Sundberg fra Sundberg Production, der var med i hele processen omkring opbygning og planlægning af dagen samt udformningen af det, som skulle kommunikeres.

Vi oplevede en meget inspirerende og professionel samarbejdspartner, som tilførte spændende elementer, vi ikke selv havde tænkt på, og vi blev introduceret til nye kommunikationsredskaber, der fik den virkning, vi ønskede. Igennem hele processen forstod Jacob at analysere vores behov og komme med løsningsforslag, som både var effektive og realistiske. Han gav os samtidig et værdsat og tilpas kvalificeret modspil, hvilket resulterede i et innovativt og meget vellykket arrangement.

Jacob Sundberg bidrog med et stort engagement og en sjælden fornemmelse for, at djævlen ligger i detaljerne. Der blev på intet tidspunkt gået på kompromis med kvaliteten, og budget og alle tidsplaner holdt 100%. Dette gav os en tryg fornemmelse hele vejen igennem processen, og deltagerne fik en oplevelse, som vil give en uvurderlig positiv virkning i organisationen fremover.

Samtlige i ledelsesgruppen hos Pfizer Danmark er meget glade for samarbejdet med Sundberg Production og vil ikke tøve med at bruge Jacob som konsulent og producent på fremtidige arrangementer i organisationen, hvor det er muligt. Vi kan derfor kun give Jacob Sundberg og Sundberg Production vores bedste anbefalinger.”

Carsten Bjaaland
Pfizer Denmark

“Det har været en fornøjelse fra min side og jeg vil glæde mig til at kunne arbejde sammen med dig en anden gang.

Det er jo et samarbejde, der bare spiller.

Dejligt med gode oplevelser.”

Malene Ravn Schmidt
BTX Group

“IC Companys A/S har benyttet sig af Sundberg Production ved flere lejligheder.
Dette har været ved diverse salgsmøder samt afholdelser af firmajulefrokoster. Deltagerantal kan variere fra 50 til 400 mennesker.

Jacob har efter udspil fra festudvalg kommet med forskellige oplæg med en totalleverance, dvs. han har ud fra et estimeret budget fundet lokation, underholdning og musik, tema, arbejdere på selve dagen, udsmykning og tilbehør.

IC Companys afholder altid vores julefrokoster som temafester og vi overraskes glædeligt år efter år, over de opfindsomme og kreative ideer Sundberg Production fremviser.
Det er altid en fornøjelse at hyre Jacob til afholdelse af diverse arrangementer. Han har en fremragende forståelse for, hvad vi som kunde ønsker, et godt kendskab til vores virksomhed og han leverer altid på et meget højt niveau. Han sætter altid en personlig ære i, at levere det bedste af det bedste og gør det meget nemt for os, at læne os tilbage og vide, at alt kommer til at gå op i en højere enhed uden større indblanding fra vores side.

Jacob er som person meget tillidsfuld, energisk, sprudlende og positiv og man er sikker på at man altid har det sjovt med Jacob, både i processen op til en event og ved afholdelse.

Vi kan på det varmeste anbefale Jacob og Sundberg Production.”

Mette Herbst
IC Companys A/S

“Vi havde i januar 2011 et internarrangement på First Hotel Skt. Petri i København for ca 210 ansatte + leverandører. Temaet for kvelden var James Bond, og det var virkelig et gjennomført konsept fra vi kom til vi gikk. Kvelden var actionfylt med kidnappinger, stuntshows, flotte dansernummer, James Bond filmklipp gjennom hele kvelden, profesjonell sang OSV.

Kvelden gikk med andre ord over all forventning, og vi kan trygt anbefale Sundberg Production videre!”

Ina K. Hesle
First Hotels A/S

“Tusind tak for bodegafesten.

Alle jeg har talt med, var meget begejstret for festen.
Ingen kunne kende lokalet og tænkte slet ikke over, at vi var på Pfizer.

Endnu engang tak for en fantastisk fest.”

Karen
Pfizer Denmark

“Vi har arbejdet sammen med Jacob Sundberg flere gange i forbindelse med Shows og Kick off møder, og har altid oplevet en engageret, positiv og dygtig samarbejdspartner, der kan magte både små og store opgaver effektivt.

Jeg har stor tillid til Jacob og kan på det varmeste anbefale ham.”

Thomas Valbo
Noa Noa

“Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Jacob Sundberg Produktion om en event – fra ide til gennemførelse – for et mellemstort team på 35-40 personer. Jacobs positive og løsningsorienteret tilgang til opgaven har været en fornøjelse.

Intet er for stort eller småt og der kastes samme entusiasme i opgaven for alle detaljer. Når det kommer til selve gennemførslen af eventen føler man sig tryg med Jacob ved sin side – det kan ikke gå galt.”

Lene Jensen
Pfizer Denmark

“Det er meget betryggende at vide, at der er styr på tingene, og at teknikken spiller, både i det ene, andet og tredje rum, uanset hvilke forhold, der risikerer at opstå.

Dejligt velafviklet og velfungerende.

Tusind tak for hjælpen! Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med dig.”

June Catherina Starling
SOS Børnebyerne

“Bech-Bruun har i forbindelse med en større fest arbejdet sammen med Sundberg Production.

Vi var fra start til slut af projektet meget tilfreds med samarbejdet med Jacob Sundberg og hans team, som sørgede for en professionel håndtering af projektet. Jacob Sundberg har sans for alle detaljer og gjorde en stor ære i at aflevere hjemmet i samme flotte stil, som var udgangspunktet for festen.

Jeg kan give Sundberg Production mine bedste anbefalinger.”

Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg
Managing Partner
Bech Bruun

“Vi brugte Sundberg Production til vores sommerfest, og det var en af de bedste fester vi har haft i vores virksomhed. Stemningen var god og afslappet, for der var bare styr på det hele.

Vi kan klart anbefale dem til andre.”

Jonas Kristiansen, Elos Medtech Pinol

“NAG kunne i juni måned 2015 fejre 50 års jubilæum og dette blev markeret med et åbent hus arrangement og en medlemsfest. I den forbindelse kom vi i kontakt med Sundberg Production og de fik opgaven at stå for alt det praktiske i forbindelse med begge arrangementer.

Det gjorde de meget professionelt.

Specielt medlemsfesten for 300 medlemmer, fik meget ros af deltagerne, vi fik flere takke mails og opringninger i dagene og ugerne efter. Det hører med, at festen blev afholdt i en rå betonhal, så der var brug for at være kreativ, men det blev rigtig flot klaret og mad og betjening var super godt tilrettelagt. Så kan kun anbefale Sundberg Production til lignende arrangementer.”

NAG – Nordsjællands Andels Grovvareforening