En middag for et udenlandsk medicinal firma, som ønskede at give deres kunder fra hele verdenen en smag på Skandinavien – både ift. til mad og drikke, men også visuelt.

Eventet blev afholdt på Pakhus 11 og i Smedjen.

Gæsterne ankom med busser til Pakhus 11 hvor de blev modtaget af lurblæsere og derefter velkomst i forhallen i Pakhus 11 med forskelligt cupfood og drikkevarer. Herefter bevægede de sig over til en fireside-chat i Smedjen hvor de blev tilbudt et glas mjød.

Så kom de retur til Pakhus 11 og vi åbnede dørene ind til salen i Pakhus 11, som var dekoreret på alle flader, hjørner og kanter med vikingudstyr. Alle gæsterne var meget imponerede over hele opsætningen og de fik en fantastisk middag med retter inspireret af temaet og leveret fra Madsynergi, serveret af søde vikinge-tjenere.

Under desserten, havde vi hyret en flok vikinger fra Lejenviking til at underholde gæsterne. Der blev kæmpet, slås og råbt under vikingekampene og de var med til at sætte rummet i spil og bruge rekvisitterne.

Vi fik skabt en aften for gæsterne som virkelig kunne mærke, smage og fornemme temaet igennem alle dele eventen. Der blev taget billeder i flæng, og det glæder os hver gang vi laver events over, at vi kan se på gæsterne at de nyder at det hele går op i en højere enhed.

This slideshow requires JavaScript.