Julefrokost for Pfizer med tysk tema aka oktoberfest!

Pfizer er oprindeligt tysk og det gav derfor god mening at forsøge at sætte det lidt i spil til årets firma julefrokost.

Vi forvandlede hele deres konferencecenter til en stor oktoberfest i blå og hvide dekorationselementer, røde duge, tyrolertjenere og masser af øl.

Vi valgte at sætte et stort telt op indenfor, for at holde temaet autentisk og beklædte samtlige vægge med brændte træplader –  helt uden at lave huller selvfølgelig.

Alt personale var selvfølgelig iklædt Dirndl og lederhosen og godt humør, ligesom alle gæsterne.

Gæsterne startede med tapas, efter kundens ønske, samtidig med at et tyrolerband spillede op til sang. Vi havde lavet en merchandise bod med forskellig udklædning – hatte, slips, butterflies, øreringe m.m., til de gæsterne der lige havde glemt udklædningen eller manglede prikket over i’et.

Herefter bevægede gæsterne sig ned i teltet hvor den stod på klassisk oktoberfest mad, øl i litervis, sange og underholdning. Gæsterne havde selv forberedt flere indslag og så fyldte vores DJ hullerne ud.

Vi havde dekoreret teltet med kranse, bannere, rødternede duge, levende lys, flag og pretzels.

Efter middagen var der æblekage, kaffe, cocktails og dans, som varede den halve nat og som altid når Sundberg Production afvikler events, var der ryddet og cleanet inden vi forlod stedet samme nat.

Endnu en vellykket og succesfuld firmafest produceret og afviklet af vores fantastiske team.

This slideshow requires JavaScript.