Danceclub

Dance Club er vores eget koncept for voksne, som er et alternativ til at gå på natklub. Det er ikke et koncept som alle andre.

Vi sætter rammerne for en god aften med en fantastisk DJ, lækkert udvalg af drikkevarer i baren, dansegulv og god stemning.

Formålet med Dance Club er, at folk skal have en fed aften med dans, musik, masser af godt humør og god stemning. Vi ønsker at tilbyde et alternativ til folk, som gerne vil ud og danse og have det sjovt, men som ikke ønsker at være ude til den lyse morgen.

Det koster 145 kr. i entré inkl. Garderobe + gebyr. Hvis du er medlem af Dance Club, får du også en gratis velkomstdrink. Er du ikke medlem, kan du blive det helt gratis.

Vi åbner kl.20.30 og slutter kl.01.30. Eventen foregår i vores Festsal i Hillerød.

Hvem er målgruppen?

Dance Club er for alle over 30 år, som ønsker en fantastisk aften i selskab med glade voksne mennesker. Der er ingen krav til påklædning – du skal bare føle dig godt tilpas! Det er et sted for både singler, ægtefolk, kærester, venner og veninder.

Så savner du en aften ude hvor du kan møde andre glade mennesker, der er klar på en dans eller bare nyde en lækker cocktail i festlige rammer? Så skynd dig at køb en billet!

Følg med på vores Facebook side https://www.facebook.com/danceclub.dk/ for events og nyheder

Vores næste DanceClub fest er lørdag d. 4. maj 2019.

Billetter købes HER 

This post is also available in: English